Itsenäisyyspäivää ja iltaa vietettiin meillä porukalla. Oli hauskaa ja 5 koiraa viihtyivät hyvin keskenään. Erika kävi kolmennen kerran hieromassa Typyä maanantaina ja jumit ovat lauenneet, ainoastaan oikealta saa aikaiseksi jännän hermopinteen, mutta seuraillaan sitä.

Ollaankin Misun kanssa oltu agissa, kun Typy on parannellut lihaksiaan - siinä mielessä hyvä, että noissa koirissa on valinnan varaa. Misu on oppinut tosi paljon ja menee hyvin. Vaikkakin tytöt ovat sitä mieltä, että Mikko ohjaa paremmin ja Misun&Mikon yhteistyö on sujuvampaa.. No me vasta opetellaan =) Olen myös harjoitellut ohjaamista Seijan kettuterriereillä ja voi vinde se on vaikeaa... Siis yksinkertaisesti ohjaa ja koira menee, minne ohjaat. Äääk, mun ohjauslinjat on ihan mitä sattuu ja kyllähän se koira sinkoilee sen mukaan maneesissa - no tosi opettavaa se on.

Mitä muutta.. Ai joo, varasin Misulle silmätarkkiajan tammikuun joukkotarkkiin. Saapahan nekin katsastettua. Ja lentoliput on varattu joulukuun loppuun Itävallan reissulle =)