Järkättiin KSB:n nimissä tottistreenit Länkipohjan Kana-Areenalla ystävänpäivänä. Kouluttajan toimi Markus Kuusela. Oli erittäin mielenkiinoista kuunnella pk-puolen kouluttajaa, koska vaikka periaatteessa ihanteellinen toko suoritus ja ihanteellinen tottis suoritus on hyvin samanlaisia, niin josatian syystä koulutuksessa on eroja. Tai siinä, että tokovalioksi voit saada vietittömän koiran, mutta SM-tasolle tarttee kyllä pelata vietin kanssa. Ja taasen pk puolella voittaja luokan koepäivän suoritus kestää koko päivän, joten koira tarttee sen vietin, jaksaakseen tehdä töitä.

Periaatteessa hyvin samoja asioita, mitä aina kuulee, mutta hieman eri lailla eritettynä. Olenhan minäkin treenannut Misulla saaliilla, mutta tästä tuli ehkä jotain täsmäohjetta, mihin sitä voi käyttää. Ja nyt varmaan eka kerran tajusin vasta patoamisen. Ja huomattiin, että mun leikkimisyritykset paineistaa Misua, se kun ei leiki, koska Typy on sen leikki-innon tappanut =(  Tohon pitää kiinnittää seuraavan pennun kanssa oikeasti huomiota. Varsinkin, jos tyranni-Typy on vielä elossa.

Noista neuvoista innostuneena kokeilin sitten ruokanoutoa kotona - sisällä (parketti parka). Jo parilla harjoituksella sai oikeasti vauhtia kapulalle menoon =)