Hmmm, mitäs viikossa on tapahtunut. Joka päivä treenattu Typyn kanssa pujottelua ja Misun kanssa jotain tokoilua. Pääasiassa paikkamakuuta.

Maanantaina oltiin tokotreeneissä, Misun kanssa häiriötreeniä, kun kentällä oli paljon muita koiria. Hyvin pysyi kontakti! Treenattiin paikalla makuuta, istumista, sivulletuloa ja seuraamista. Typyllä taasen istumista, makuuta, askeleita ja lopuksi vielä erikseen ruutua.

Viikonloppuna kävin liikkeenohjaajakurssin, joten nyt voin toimia virallisissa kisoissa liikkurina. Yritin kurssille jo kerran, olikohan vuonna 2006 vai 2007, mutta ikäväkseni työreissu sattui kohdalle juuri silloin ja jouduin skippaamaan kurssin. Nyt varasin kalenteriin tilaa jo hyvissä ajoin =) Oli tosi hyvä ja kiva kurssi!

Erika kävi eilen hieromassa Typyä. Olen tässä välillä hieronut itse ja Typy olikin jo parempi. Pitkät selkälihakset ja kylkiluiden välit olivat viime kerralla jumissa, kuten myös takareidet. Nyt ei tarvinnut piipata eikä vinkua, kun hierottiin, joten sekin kertoo lihasten paremmasta joustavuudesta. Jatketaan kotihoitoa, B-vitamiinia ja magnesiumia ja vielä on pari hierontakertaa kalenterissa varattuna. Hyvin ehdittiin saada treenitauon aikana kroppa kuntoon =)

Oi miksi sunnuntain kisa alkaa jännittämään? Misu siis starttaa tokossa alokasluokan. Vaikka kuinka ajattelee, että se on vain maksullinen treeni, niin silti? Ja osaahan Misu. Tai osaa minkä osaa, siellähän nähdään.... Minna lupasi vetää mulle 50e treenejä, jos se helpottaisi - epäilen.....