Niin se aika kuluu. Vastahan Elli syntyi ja nyt jo muutti pois kotoa. Leia lähti kun Elli oli seitsemän viikkoa. Noihin aikoihin Leia päätti, että ei enään imetä ja murisi Ellille, kun se yritti tissille. Lisäksi leikkiminen kiinnosti enemmän isojen koirien kanssa, kuin Ellin, joten Leia lähti Taijan luo treenaamaan hakua ja tokoa.

Samana päivänä lähti hoitotäti Tara, joten Elli ja Misu olivat kahdestaan vajaan viikon. Misun huumori ei paljoa Ellin metkuihin taipunut, mutta viettivät kuitenkin päivät kahdestaan, kun olin töissä. Elli pääsi torstaina mukana agitreeneihin tutustumaan ihmisiin ja ehti kirmata omatoimisesti putkenkin, kun silmä vältti. Ja lauantaina Elli pääsi hengailemaan 13 viikkoisen bortsu pennun kanssa, sekä olemaan maskottina hyppykoulutuksessa. Tuli matkattua autossa ja alkuhuutamisen jälkeen nukkui nätisti.

Maanataina Maija tuli hakemaan Ellin sijoituskotiinsa. Tämä sopikin hyvin, sillä mulla loppui lomat ja siirryin täyspäiväiseen työpäivään, joten Maija pääsee opettamaan Elliä omalla lomallaan koirien tavoille.

Elli on tosi reipas pentu, tutkii ja tutustuu kaikkeen häntä pystyssä. Hyvin käyttää suutaan ja leikkii mielellään. Ehdin jopa huomaamaan, että turhautuu helposti, joten Maija pääsee opettamaan hakuilmaisun haukkumista heti pienestä =) Hyvinkin samoja piiretitä kuin emässään.  Ainakin nyt tuntuu, että Santun ja Leian loistavat luoteet näkyvät myös Ellissä. Toivotaan, että Ellistä kasvaa terve ja hyväluonteinen berni.

Misu joutuu oppimaan olemaan ainoana koirana. Misulla on aina ollut kaveri, joten katosotaan, miten Misu uuteen muottiin taipuu...