Salmen toinen koulutuskerta.

Aloitettiin luoksepäästävyydellä, jossa ei ongelmia.

Seuraaminen: Sekä hihnassa, että irti. Pitää keskittyä liikkeelle lähtemiseen ja täyskäännökseen. Muut menee ok. Kotiläksyksi lyhyt seuraamispätkä ja iso palkka. Ei toistoja.

Hyppy: Ei irtoa...? Harjoiteltiin ssssss aita? katseesta kehu. Kotiläksyksi sssss hetsaus ja hypyltä Jää&lentävä palkka.

Kaukkarit: Nousee, kun matkaa ei ole liikaa. Kotiläksynä yksi nousu 1,5m x 3 päivää, 2m x 3 päivää 2,5m x 3 päivää jne. Iso palkka!

Kakeja: Takapalkka idean on hiffannut hyvin. Kotilähksy: Jatketaan samaa, mutta isompi palkka.

Kampikäsi treeniä otetaan, JOS muusta aikaa ja intoa jää. (eli siis S-M-S)

Noudon pitämistä jatketaan yhä. Target 3s. Vain kerta-kaksi. Tarkoitus saada hyvä pito. Itse muistettava kehua rauhallisesti ja puremisesta kimeä miu. Kapulan - tai siis tennispötkön - oltava heti kulmureiden takana, muuten lähtee pyörittämään sitä taaksepäin.

Jättäviä ei otettu, mutta muistutuksena pari treeniä vielä ennen SM-kisoja.

SM-kisojen jälkeen aletaan treenaamaan AVOn seisomista. Odota - Matkaa - Tuuppa - ja heti askeleesta Jää! - palkka lentää...

Koppeja harjoiteltava. Suoraan ylhäältä n. 20cm korkeudesta.

Lopussa seuraavan koirakon kanssa otettiin paikkamakuu. Aika 1min (ei ahnehdita vieläkään) vaikka pihassa menee 2-3min. Pysyi hyvin ja oli rento koko ajan. Jatketaan samanlaisia pihatreenejä =) 

Olikohan muuta... ? Kiinnostuneena odotellaan, josko SM-kisoista tulisi aikatauluja etukäteen, vaikka sanoivat ettei tule. Olisi kiva tietää, missä vaiheessa itse on.. 166 ALO koirakkoa, joten on aivan eri valmistautuminen onko starttinumerolla 1 vai 166... Toivotaan ei niin kuumaa keliä..