Maanataina treenattiin tokoa Seijan pihassa. Kumpikaan koira ei häiriintynyt hevosista. Misusta Rohmu-poni oli ihana, sitä piti oikein kuonottaa =) Otettiin Typyn kanssa liikkeestä istumista ja eteenmenoa. Misun kanssa seuraamista ja paikkamakuuta.

Tiistaina käytiin agissa. Seija teki perus radan ja kyllä mulla oli taas ohjaus ongelmia. Yllätyksekseni Typy irtosi muutamalle esteelle ok, mutta paljon virhettä tulee mun ohjauksisista.. No pitää treenata. Tulossa mölliagicuppi, johon tarkoitus osallistua. Tulee starttitreenia agirotua varten.

Keskiviikkona oli treenistä vapaapäivä ja käytiin harjulla pitkä lenkki (2h uintineen). Typy ja Nova kantoivat bägejä, Typyllä painoa n.3,5kg. Hyvin jaksoi, eikä bägit haitanneet edes piehtarointia. Ainoastaan ekalla kerralla jäi koppakuoriaisena jumiin selälleen, kun ei osannut ottaa tarpeeksi vauhtia saadakseen bägit ylös. Lenkin lomassa käytiin rannalla ja Misu ja Luka uivat  lelun perässä.. Välillä kilpaa.

Torstaina treenattiin Typyn kanssa kapula suussa hyppyä. 91cm menee nyt hyvin ja kevyesti, vielä se 9cm lisää... Toisaalta ei viitsisi hyppyyttää turhaan, mutta olisi pakko saada hyppy kuntoon kisoihin.. Mutta pääsääntöisesti hyvältä näyttää =)