Tänään oltiin Misun kanssa Susanna Korrin tottiskoulutuksessa.

Me oltiin eka koirakko ja valittiin liikkeiksiä luoksetulossa eteenistuminen, jättävät ja nouto.

Misun kanssa ollaan otettu niin paljon sivulle tuloa, että yrittää tulla sivulle. Saatiin neuvoksi auttaa eteenistumista ja tarkentaa palkan suuntaa. Periaatteessa olen tohon suuntaan jo itsekin mennyt, joten ihan uutena ei tullut, vahvisti vaan sitä mitä ollaan tehtykin. Edessä ollessa palkan on tultava vetoketjun suuntaisesti, ettei ala kääntymään. Lisäksi se, että pk-puolella aina luoksetulo tulee maasta, joten kannattaa jättää aina maahan, kun ottaa eteen istumaan. Toisaalta tokon voittajassahan jätetään myös maahan, mutta siinä tulee pysäytykset ja sivulle tulo on niin vahva, että sen kanaa ei ongelmia pitäisi tulla.

Jättävissä on vaan tehtävä toistoja ja tarttee assarin, joka merkkaa hyvät liikkeet. Suski kehui Misun maahanmenoa =)

Noudossa tarttee vauhtia ja voimaa. Kokeiltiin iskunoutoa, jota jo Markuksen koulutuksen jälkeen olen kokeillut ja se tuntuu toimiva, kunhan vaan pääsisi pihalle treenaamaan. Katottiin myös pitoa ja irrottamista. Salmen kanssa ollaan toto pitämistä harjoiteltu ja saman suuntaista neuvoa Suskiltakin tuli. Vaatii vaan lisää treeniä, että saa vahvemman pidon. Ja omien käsien hallintaa.

Myös Suski sanoi mua hätäiseksi ja hieman turhan nopeaksi kaikessa =) Niinkuin kaikki muutkin - aina =) Kehui Misua nopeaksi oppimaan =)

Muut koirat ottivat tunnaria, seuraamista ja noutoa. Oli ihan mielenkiintoinen koulutuspäivä.