Perjantaina treenattiin esteitä. Hyppy menee yllättävän hyvin, vaikkakin tekniikassa on parantamisen varaa. Menee hissinä vähän niinkuin neljällä tassulla ponnaten.. A, joka aiemmin meni hyvin tuotti tuskaa.. Yritti koko ajan kiertää - liekö vaikutusta sillä, että Nokialla meinasi kaatua esteeltä taaksepäin kapulan kanssa (näin jälkeen päin ajatellen).. Jouduin työntämään esteelle, ettei tipu selälleen..

Seuraaminen on huomattavasti parempaa. Ristiin pyöräyttäminen patukalla on saanut poikitusta suoremmaksi =) Ja intoa on. Eteenlähetys sujui hyvin, vähän suoremmin saisi mennä, mutta vauhtia onneksi riittää. Lopussa paikkamakuu, kun kentälle tuli häiriötä. Reilut pari minuttia reilun 30 askeleen päässä selin. Ei ongelmia.

Misun kanssa otettiin lyhyttä seuraamista, hyvällä palkalla. Ja koska Misun seuraaminen on erilaista kuin Typyn, pitää muistaa, että Misua saa ja pitää kehua yli-innokkaasti, se ei sekoa siitä, vaan se nostattaa kivasti virettä =)  Jos rakentaisikin seuraamisen siten, että aina loistavaa seuraamista seuraa superpalkka (ei määrällisesti, vaan laadullisesti), matka vaihtelee. Jos ei keskity, niin ei mitään, lyhyt seuraaminen ja superhyvästä seuraamisesta superhyvä palkka. Voisi toimia, Misu on tautisen ahne. Sellainen seuruutellaan ja tungetaan namia nassuun ei järjellisesti ajatellen ole mitenkään toimiva.... Pitää olla jotain tavoiteltavaa... Patukka ei niinkään innosta. Meni mun kahden patukan leikki vähän itsekseen leikkimiseksi...