Typy on hauska.. Me ollaan pidetty makkarin ovea kiinni, ettei tytöt hypi sängyllä ja huuda naapureille, kun ollaan töissä. Aamuruoan päälle ollaan laitetty tytöt pihalle ja hieman ennen töihin lähtöä otettu sisälle. Tytöt saa aina pallot, tai Typy saa pallon, Misu pyramidin - joissa on nappuloita sisällä. Tähän asti kun tytöt on tullut sisälle, niin Typy on mennyt keittiöön odottamaan palloa - Misu taasen hoohailee ympäriinsä. 

Nyt Typy on alkanut tekemään niin, että kun ne otetaan sisälle se menee suoraan makkariin sängylle makoilemaan ja mulkoilee sieltä. Tänäkin aamuna otin pallon ja laitoin sen lattialle, niin Typy ei liikahtanut mihinkään, ennenkuin oltiin tuulikaapissa menossa ulos. Sitten hyppäsi lattialle ja lähti pyörittelemään palloa...

Siitä on tullut vanha - muutenkin mulkoillee: "mä en millään jaksa mennä ulos...." kun niitä aina pihalle tungen.. Misu taasen menee aina ovesta, kun se avataan. Tulee joka kerta joko sisälle tai menee ulos. Vaikka oven vain käyttäisi kiinni =) Hyvin ehdollistunut.