Pitäisiköhän Misulle tehdä kohta oma jälkipäiväkirja...?

Enivei, eilen tein Nikille n. 100m jäljen, yksi polun ylitys, 3kpl n.90 kulmaa, yksi tiukempi (polun ylityksen jälkeen). Hieman haahuilua alussa, mutta menee tarkasti, jos eksyy osaa palata , käy kulmat, vauhti reipas kävely. Jälki oli vain parikymmentä minuttia vanha.. Pitäisi tehdä Nikille vanhempia jälkiä, koska selvästi näkee, että jäljestää nenä 10-20 cm maan pinnasta (no, ok, onhan siellä varvikkoa, mutta silti). Ja Niki nauttii jäljestämisestä =)

Misulle tein 10m jäljen. Makkaranpalasia matkalla, hiihtokävelyä. Alussa oli ihmeissään, mitä oikeen tehdään, haisteli kyllä edes takasin. Sitten n. metrin jälkeen hiffaisi, että tämähän on Jälki ja meni tosi hienosti lopun. Ei malta syödä makkaroita jäljeltä, mutta ei onneksi yritä palata syömäänkään niitä..Lopusta sai ruoan.

Typyn kanssa tokotreeneissä. Alkuun otettiin hieman seuraamista -kontaktia- ja sitten metristä hyppyä ja 180cm A:ta. Ei millään meinannut mennä noin isoa A:ta, joten otin Minnan apuohjaajaksi ja kiipesin itse esteen päälle. Sitten meni 2 kertaa. Lopuksi 3 min paikkamakuu ja aivan vimpaksi kaukkari maasta-istu (n.8m) --> iltaruoka palkka autolla. (vinkki itselle: seuraavan kerran auto koiran selän takana, jotta palkka taaksepäin).

ps. Misu painoi eilen punnittuna 12kg ja sunnuntainahan tulee 12vko