Treenit Cittarin parkkiksella.

Aloitettiin paikkamakuulla. 18 askelta, 15s kohdalla nousi. Targetti olisi ollut 1m. Liikaa häiriötä... Otettiin uudelleen. 8 askelta, aikaa 30s. Alkoi hyvin, sitten pää alkoi pyörimään, kun autoja meni ohi ja Saku treenasi vierellä. Kävin kerran palkkaamassa, kun otti kontaktin ja sen jälkeen pysyi koko loppuajan hyvässä kontaktissa. Asento oli koko ajan hyvä sfinksi. Minna käskytti, meinaa unohtua kuunnella liikkuria ;)

Seuraaminen. Minna käskytti ja kulki vierellä lehtiön kanssa. Suurempi häiriö oli kaupan lastauslaiturilta kuuluva mökä.. Kun M oli vasemmalla, oli se suurempi häiriö kuin oikealla. Itse seuraaminen oli hyvä, käännökset hyviä, lähdöt hyviä. Pari perusasentoa hieman vinoa ja pitkähkössä kaaviossa piti 2 kertaa muistuttaa paikasta. Meinasi ympäristö kiinnostaa liikaa. Otettiin vielä lyhyt pätkä, joka meni loistavasti ja siitä sai palkaksi kissanruokaa purkista =)

Tässä välissä toviksi autoon ja sen jälkeen seisomista. Hyvät pysähdykset, kokeiltiin lisätä matkaa, niin hiipi. Tarvitsee vielä varmuutta, kun minä jatkan matkaa. Mutta nyt ei tarvinnut itse enään pysähtyä ja itse pysähdys on hyvä =)

Luoksetuloa suoraan sivulle. Ei osaa askeltaa ja törmää. Lyhyemmällä matkalla menee paremmin. Tarttee treeniä...