Ollaan tyyppien kanssa lomailtu. Käytiin länsirannikkokierroksella Taija & minä + 4 narttua. Reissu oli mukava, se alkoi Virroilta erikoisnäyttelystä ja kiersi rannikon kautta Lounais-Suomen Bernien tokotreeneistä Särkänniemeen. LSB:n kentällä olikin pk esteet ja kokeiltiin sekä Misun, että Leian kanssa vierasta estettä. Hyvin sujui, Leialla vaan tuppaa olemaan tuota vauhtia enemmän kuin järkeä.. Misulla taas on ihan hieno tekniikka. Hyppää esteelle, liimautuu siihen kiinni, ylittää, liukuu alas ja hyppää sitten alapuomilta alas. Tän tekniikan kun saisi pysymään kovallakin vauhdilla :)

Misu teki juoksut pari kuukautta etuajassa, joten ei päästy osallistumaan SM-tokoihin. Leia osallistui Taijan kanssa saaden hienosti ykköstuloksen ekoista kisoistaan. Kisoissa oli myös Leian siskopuoli Luise, jonka kanssa pääsi leikkimään.

Erkkarissa esiintyi Misu, Typy ja Leia. Misu ja Typy sai EH:t. Leia hämmästytti kaikki olemalla NOU ERI3. Tuomari tykkäsi liikkeestä, mutta toivoi lisää luustoa ;-) Misu oli myös Nokialla EH.

Ja ollaan me treenattukin. Misu on harjoitellut tunnaria, se vain ei meinaa mitenkään tajuta.. huoh.. Mutta meillän on hyvä idea ja tehdään nyt tällä toistoja, jospa se siitä menisi jakeluun. Eli maassa on 4-5 kpl hajuttomia, heitän tai vien hajullisen lähelle. Haistelee kyllä, mutta saattaa tuoda väärän... Megapalkka aina, kun onnistuu. Ehkä se joskus tän oppii.

Kaukoissa päädyin sittenkin siihen down sanaan. Mä vaan en keksi mitään muuta. Ja otin käsimerkin nousemiseen. Maasta seisomaan nousu on nyt ollut tosi hyvä, ei liiku yhtään. Mutta toisaalta matkaa on vasta 1-2m. Koska suunnitelmat on kisata vasta vuoden päästä, haluan tuon liikkeen tosi hyväksi. Pidetään peukkuja, että se toimii.

Agilityssä ollaan oltu treenitauolla, kun ollaan reissailtu lomalla ja on ollut pikkasen kuumaa... Startattiin kuitenkin virallliset kisat 8.8 Laukaassa kahdella startilla. Eka rata oli normaali, siinä tuli virhe kepeillä ja keppien jälkeinen rima tippui, eli 10 vp. Lisäksi yliaikaa reilut 11s. Misu oli tosi hidas, lämpötila oli +32, mutta oli se muutenkin vetämätön...

Toinen rata oli hyppyrata, siinä oli enemmän virtaa (siltikin megahidas). Radalla tuli kaksi mun ohjaus virhettä. Eka oli huono ohajus putkeen ja mun vauhti pysähtyi ja toka oli kun juoksin pituuden ohi liian pitkälle - uskon kyllä, että tuollaista hölmöä virhettä en tee toiste. Helppo paikka, typerä moka. Tältäkin radalta siis 10 vp ja suunnilleen samat 11s yliaikaa.

Meillähän oli se rengasongelma, jota ollaan harjoiteltu kotona irtorenkaalla paljon. Ja sehän on tuottanut tulosta, koska meni renkaan kummallakin radalla hienosti epäröimättä! Nyt uskaltaa ilmoittaa sen muihinkin kisoihin, kun tietää, että kyllä me selvitään. Vauhtia vaan lisää, hieman viileemmällä kelillä =)

Typy on lähinnä hengaillut mukana. Olen alkanut opettaa sille koskemaan kättä ja peruuttamaan. Hieman sekalaisella menestyksellä, mutta pääasia, että meillä on kivaa, kun tehdään jotain.

Tämä vuosi on vasta puolessa välissä ja Typyn pennuille tämä on ollut huono vuosi. Novan selkä, Kaapon borrelioosi, Rollen epilepsiakohtaus ja Ellin ristisiteet.. Mitäköhän vielä voi ja ehtii sattua...