Käytiin Misun kanssa treenaamassa agia. Kaksi hyppyä peräkkäin irtoamisharjoituksena ja pujottelua. Irtoaa hyvin, S oli kyllä palkan kanssa ja hyppytekniikka on tosi hyvä. Rimat oli 55-60 ja tosi ilmavat hypyt. Misu pujottelee paremmin kuin Typy. Joko se on hyvin opetettu alkeiskurssilla (Mikkohan sen kävi) tai sitten se on luonnonlahjakkuus =)

Otettiin lopussa hieman seuraamista&perusasentoa. Koska ollaan harjoiteltu lähinnä kotona, oli M häiriönä, eli liikkui meidän vieressä. Sitä pitikin ihmetellä. Lopulta sain hyvän 3-4 askelta, kehhuin: hieeeno, taaaitava, maahtava... Misu meni maahan, mutta sai palkan ja M sanoi, että huomaa, millä äänensävyllä käskytetään maaahan.. Eipä oo tullut itselle mieleen. On tehnyt tota aiemminkin. Pitää miettiä noita kehuja ;-) Onneksi muut näkee, mitä itse ei näe.

Kotimatkalla oli puu kaatunut tielle. Soitin 112 ja lupasivat lähettää raivauspartion paikalle. Onnekseni puu oli kuudenpympin alueella, valojen kohdalla, joten sain hyvin pysäytettyä auton - silti sain painaa jarrut pohjaan, kun jotenkin se vaan yllättää... Sattumoisin puun kohdalla oli myös viereisen firman lastauslaituri ja sitä kautta pääsi puun kiertämään ja kotio.