Ekana hyvät uutiset: Misun borrelioosin on hyvässä vaiheessa. Kevään aikana ollaan hoidettu borrelioosia osteopaatti Maaria Kaiperlan käsittelyssä sekä homeopatialla. Tottahan minä tiedän, että borrelioosi aaltoilee, joten hyviä ja huonoja kausia voi olla muutenkin. Uskon kuitenkin, että noista hoidoista on ollut apuja ainakin jonkun verran. Viimeisen kuukauden aikana Misun katkoistuminen on jäänyt pois ja mieli on virkeä ja iloinen. Nyt Misu taas leikkii toisten kanssa (sen verran kun se koskaan on leikkinyt) ja vieraita ei tarvitse mulkoilla. Keväällä kun käytiin Maarialla, niin Misu on ovesta sisälle tultaessa kääntynyt ympäri ja alkanut vilkuilla huolestuneesti ympärillensä. Hoitoa on tehty istuviltaan, kun Misun on ollut niin epäileväinen. Nyt viime kerralla Misu meni moikkaamaan Maariaa ja makoili rennosti hoidon ajan. Sekin jo kertoo jotain. Toivotaan, että hyvä kausi on mahdollisimman pitkä ja hyvä.

Ja sitten ne huono uutiset: Maian hiemaan outoon oireiluun kevään aikana tuli suuri muutos muutama viikko sitten. Oireita tutkittiin muniaisten vajaatoimintana, kasvaimina, addisonin tautina ja viimein löytyi - mikäpä muukaan kuin borrelioosi. Miten huonoa tuuria. Tartunta on viime kesäinen, kuten Misullakin, oireet vain enemmän sisäelinpainotteisia, kun Misulla oli lihasperäisiä. Nyt aloitetaan antibioottikuuri Maialla ja toivotaan, ettei borrelioosi ole ehtinyt kroonistumaan....

Hyviä uutisia sitten loppuun Tepasta. Tähystetty jalka on parantunut loistavasti, kroppaa on auottu hierojalla ja osteopaatilla. Lihaksisto on kehittynyt etuosaan ja Tepa on saanut aivot. Tai ainakin jotain sinnepäin. Keskittymiskyky ja oppiminen on hypännyt roimasti, kun kipua (jota Tepa ei kovinkaan näyttänyt) ei enään olassa ole. Ehkä tuosta sittenkin koira tulee =)