Kävin kouluttamassa Muuran treeneissä ja sen jälkeen otin omat treenit Misun kanssa. Keep it Simple, on nyt avainsana ja kaivoin myös naksuttimen naftaliinista..

Liikkeestä istumista: Useita toistoja, alussa yritti seistä, mutta muutaman avusteisen toiston jälkeen hiffasi, että joo, täähän oli isumista.

Luoksetuloa: Suoraan eteen, haetaan pk puolelle vauhtia ja eteentuloa. Hieman tartti auttaa eteenistumisessa, muuten ok. Vauhtikin on jo löytynyt takasin, kun jätin pysäytykset..

Eteenlähteys: Vietiin yhdessä palkka, matkaa 30-40m, käännös seuruuta muutama askel, pysähdys ja lähetys.  Lähtee ns. hippulat vinkuen, pölypilvi vaan jälkeen jäi =) Maahanmenoa kaukana pitää muuten treenata..

Edestä sivulletuloa: Kun meinaa jäädä eteen poikittain. Olen palkannut liikaa oikealla kädellä ja kun on jäänyt vinoon, auttanut kropalla. Näistä on päästävä pois. Minna katsoi suoruuksia ja uudella lailla avustettujen noin seitsemän toiston jälkeen saatiin yksi onnistunut suoraan sivulle pompsahtaminen, joten se oli siinä.

Lopuksi tunnari: salmen kanssa siis vaihdettiin sana ja apuhaju kokonaan uusiksi. Nyt otettiin ensin pelkkä oma kapula, yksi vieras, kaksi vierasta ja lopuksi vaihdettiin paikkaa ja neljä vierasta. Alussa reilu askel etäisyyttä, vikalla 2-3m. Joka kerralla toi oman, jei! Vikalla haisteli hienosti kolme kapulaa, josta vika oli oma ja sen toi. Ihana Muikku ♥

Typy sai treenata hieman seuraamista ensin mun kanssa sitten Minnan. Pari seisomaan pysäytystä. Typy ei käsitä, miski ei saa treenata enemmän...

Tohon vielä iltalenkki päälle ja niin sai kivasti sujumaan illasta reilut kolme tuntia.