Otettiin viime viikolla vähän pujottelua Typyn kanssa ja seuraavana päivänä oli hieman könkkä.. Mutta palautui onneksi - liekö syy huono lämmittely (hyi minä, näin ei saa ikinä enään tehdä). Selkä tuntuu paremmalta osteopaatin käsittelyn jälkeen ja Typy seisoo isommalla alalla, kuin ennen. eli takajalat taipuvat taaemmas. Mun mielestä myös etujalka on parempi, sen toiminnallinen linja on palautunut koiran alle. Tuleva työreissuni siirtyi, joten sain aikaistettua Typyn seuraavan osteopaattiajan jo 29.10. Huomaa, että ranka ei ahdista niin paljoa, koska juoksee, leikkii ja on virtanen. Haittapuolena tuosta virrasta on se, että sitä on vaikka muille jakaa, varsinkin kun agi on nyt tauolla... Tokotreeneissä sentään saadaan käydä ja siellä hyppii neljällä jalalla ja huutaa autossa... On myös noussut mua vasten, jota ei muuten ole tehnyt kevään jälkeen. Pohdittiinkin, milloin lanne oikeastaan onkaan kääntynyt ja tultiin tulokseen, että varmaan lopullinen niksahdus tapahtui keväällä, jolloin satutti itsensä toisen kerran pk-hyppyyn. Varmaan syksyllä nitkahtanut jonkin verran, joka jumittanut selkää ja kun selkä oli jumissa, niin keväällä hyppy epäonnistui, kun ei voinut kunnolla ponnata ja törmäsi esteeseen. Se lienee ollut viimeinen niitti... Saapi olla tarkkana noiden esteiden kanssa.

Misu on agiliidellyt ja nää kylmät kelit käy sille tosi hyvin =) Meillä oli Päivikki vetämässä muutamia treenejä ja mä oon oppinut taas paljon. Pitää muistaa olla huitomatta, mutta kuitenkin tarvittaessa keilata. Pitää muistaa mihin jalkaterät ja napa osoittaa.. Pujottelussa pitää muistaa osoittaa nenää, kuitenkaan hetsaamatta.. Ja ne kädet... Sanoinkin treenikavereille, että niistä pitää huomauttaa heti, jos ne nousee.. Reilut kymmenen vuotta sitten ohjattiin hitler-tyylillä, ei enään ja siitä on yllättävän vaikea päästä pois. Jännittäessä palataan ensin oppimaan, eli kädet nousee.. 

Misu on myös tokoillut. Menin ilmoittamaan sen ensi lauantain tokoihin, katotaan miten likan käy... Ollaan treenattu VOI liikkeitä ja esim. eilen vedettiin AVO liikkeet treeneissä läpi, lauantain kisaa ajatellen..