Käytiin Misun kanssa kopelointitreeneissä. Nyt oli kolmas kerta ja meni jo tosi hyvin. Takamukseen sai koskea ihan ilman ihmetyksiä ja kun vierailta saa nemja, niin mikäs siinä.

Unohdinkin aikaisempiin juttuihin laittaa, kun perjantaina tulin kotiin ja taksista ulos, niin Misu pomppasi aidan yli.. Unohti kyllä takajalat aidan toiselle puolelle - onneksi, koska siitä se oli helppo heivata takasin pihalle. Sitten ei enään yrittänytkään, vaan tuli suosiolla portille - kylläkin pomppien =)

Typyn kanssa ollaan treenattu tunnaria. Niin, nekin kapulat saivat kokea kovia mun poissaollessa, kun olin jättänyt ne takaterassille hajunkadotukseen, niin Mikko oli laittanut koirat sinne ja portin auki, joten kapuloita oli hieman muotoiltu ja ne oli levitelty pitkin pihaa.. No kuitenkin kolme hajutonta löytyi treeneihin. Laitoin neljä kapulaa maahan, Typylle käsky (kääntöjen kanssa), meni haisteli ja toi oikean! Jee! Kokeilin uudelleen ja tokalla kerralla virtaa oli jo niin paljon, että otti ekan kapulan.. Laitoin sitten paperin päälle ja toi oikean. Pitää ottaa yhden kapulan treenejä, kunhan ensin hommaa niitä kapuoloita...