Vähän laiskasti tullut kirjoitettua treeneistä, mutta nyt vähän päivitystä.

Misun kanssa ollaan treenattu tokoa. Misulla on valeraskaus aluillaan ja se on hieman masentunut ja flegu. Lyhyet treenit jaksaa keskittyä innolla, sitten motivaatio laskee. Päätreeninä on ollut paikkamakuun häiriöt, Novan eteenlähetys treenit sivulta ja takaa ohitse olivat loistava häiriö =) Lisäksi ollaan jatkettu pysähtymisiä, paikalla oloja, kaukokäskyjä ja seuraamista lyhyinä pätkinä. Pitkä seuraaminen on tylsää, joten yritetään välttää tappamasta motivaatiota.

Typyn kanssa ollaan tottisteltu hieman. Otettu lyhyttä kivaa treeniä ja se on toiminut. Lähinnä liikkeestä istumista, maahanmenoa, eteenistumista ja eteenlähetystä. Ai niin ja pihassa hyppyä.

Tänään tein Misulle kevään ekan jäljen. Noin 250 askelta, josta ajettiin n.220. Jälki vanheni 1,5h.

Janalta lähti ensin takajäljelle, ei oikein tajunnut, että nenä pitää pistää maahan, vaikkakin kun tultiin metsään, niin tiesi kyllä, että jäljestetään - oli hieman huolimaton. Jouduin auttamaan jäljelle, koska pysäytin, kun oli mennyt n.3m takajälkeä. Sitten tuli sivulle istumaan, joten jouduin hieman auttamaan, jäljelle. Lähti hyvin, alussa ei nenä pysynyt niin alhaalla ja välillä pälyili ympärilleen, mutta loppua kohti parani.

Jäljellä oli 3 90 kulmaa (syksyllä ei taidettu vielä 90 ottaa), eka meni hieman ohi ja kääntyi ensin väärään suuntaan, mutta löysi itse jäljen, kaksi seuraavaa kulmaa meni hyvin. Jäljellä oli 6 keppiä, joista nelosen ohitti, merkkasi sen kyllä, mutta mä sähläsin ja ehti mennä niin paljon ohi, joten kun viides keppi oli aika lähellä mentiin sille. Merkkaa kepin häntää nostamalla ja heiluttamalla ja hieman kääntymällä jäljellä - kyllä sen selkeästi huomaa ja kun kysyy "mikä löytyi" ottaa kepin suuhun. vikasta kepistä sai aamuruuan.

Jälkeä pitää nyt pidentää, jotta saadaan kestävyyttä =) Ja tietenkin keppejä.

Poljin samalla Typylle vuoden ekan esineruudun. Ruutu oli n. 20x50m ja 2 esinettä takakulmissa. Lähetin oikeaa reunaa, mutta juoksi vastakkaiseen takakulmaan, otti esineen ja onnistui pudottamaan sen n. 15m ennen mua. Eikä uponnut enään mihinkään, ennen kuin löysi tuon pudottamansa esineen ja etsi sitä paljon silmillä... Kun tuo nousi, lähetin uudelleen oikeaa reunaa, upposi, tarkasti takarajan, palasi sai hajun ja toi esineen =) Sai aamupalan. Ihan hyvä treeni.

Typyn kanssa oltiin helatorstaina Pieksämäen agikisoissa, ei vieläkään tullut mainetta ja kunniaa. Kummallakin radalla oli menossa kepeille väärästä välistä -> mä varmaan ajan sen sinne... Eli niiltä kielto. Ekalla radalla reilut 3s yliaikaa, tokalla mä ubohdin koko radan keppien jälkeen ja seisoin varmaan 10s ihmetellen mihin mennä.. Siitä tuli kielto. Sitten kokeilin takasuoralla sitä, että mä juoksin tosi paljon edelle, kun Typy tuli putkesta, olin aidan ohi Aalla ja rimanhan se pudotti. Pitää treenata tota.. Ettei räiski huolimattomasti, jos jää...

Ai niin, otin helatorstain agitreeneihin Misun, kun Typy kisaili aamulla. Otettiin ohjausta, rengasta, pujottelua. Tarttee paljon treeniä...