Hauska viikko takana... Vaihteeksi työkeikalla vlk..  Kävin keskiviikkona Tuulan ja Susannen luona kylässä, oli kivaa ja näin Lakun ja Raiderin =) Torstai-iltana menin Pirkanmaan sennenin pentutreeneihin ja Susanne toi mukanaan mulle Diorin... Se on tooosi ihana ja sen kanssa oli kiva touhuilla kentällä - olisin voinut ottaa sen mukaani, olisi ollut Misun kanssa Täpälä-samikset =)

Perjantaina olin - suuri kiitos Satulle -hakutreeneissä.. Noista tulee lisää Typyn hakupäiväkirjaan, kunhan ehdin kirjoittaa. Haun jälkeen käytiin lenkillä: Humppa, Misu, Typy ja Luka. Ja siitä ajelin kotio ja matkalla kävin vielä tallaamassa Misulle sukkahousupeltojäljen 100 askelta. Vetää ihan älyttömästi ja liikkuu tuoreella jäljellä +/- metrin, vaikka yritän pitää lyhyellä.. Pitää kokeilla hieman vanhentaa..

Päätinkin ottaa Misun ensi viikolla työreissulle mukaan. Pääsee tutustumaan hotellielämään =) Huomenna RapaRallit, ilmoittautuneita 57 joukkuetta - jännää, meillä on tulospalvelu.. Ja Typyn Nadia-sisko tulee kylään, odotamme innolla...