Viikonloppu meni Typyn kanssa rotuyhdistyksen tokoleirillä Piikkiössä. Oli tosi kivaa ja saatiin paljon vinkkejä. Ja näin hieman missä vaiheessa treenimme on. Leirillä oli Misun veli Topi ja sisko Nala. Paljoa ei ehtinyt muiden, kuin oman ryhmäläiseten kanssa turista, kun treenattiin kuusi tuntia päivässä, kylläkin paljon seuraten ja oppia ottaen muiden ryhmäläisten harjoituksista. Kiitos pääkaupunkiseudun alajaosto leirin järjestämisestä!

Maanantaina tokoiltiin Muuramessa. Otin Typyllä hyppyä (ekana autosta, piippasi->takasin autoon). Misun vuoro. Hieman seuraamista, kääntymisiä, ruutua, paikallamakuuta, apuohjaajalla luoksetuoloa ja hyppyä. Meni ihan kivasti, oli vähän suunnittelematon treeni, joten siihen nähden ok. Sitten taas Typy. Nyt autosta suoraan maahan (näkyy rauhoittavan) ja otettiin pari hyppyä. Ekan kiersi, mutta apuohjaaja vei palkan. Lopuilla menikin hienosti. Kaukkarit I-M-I ihan ok ja nykyään vauhtikin on ihan kiva. Sitten alkoi väsy ja lopetettiin.

Tiistaina oli Pipa pitämässä meille tokoiltaa, mulla oli Typy mukana, mutta lähinnä keskityin kuuntelemaan muita ja seuraamaan niiden treenejä. Sain sen verran hyvät neuvot viikonlopulta, että pitää treenailla niiden mukaan. Ja Pipaltakin sain hyviä vinkkejä treeneihin!

Keskiviikkona alkoi Misun agilityn alkeiskurssi teoriaosuudella. Mikko handlaakin Misun, joten en ollut tuolla vaan Typyn kanssa hakutreeneissä. Otettiin motivaatiota ja sujui aivan yli odotusten. Kirjaan Typyn hakupäiväkirjaan, kunhan työnohelta ehdin =)

Eli pääsääntöisesti treenien merkeissä menee...