Annoin sunnuntaina tytöille luut pakkasesta. Yleensä annan samaan aikaan kuitua, varsinkin Misulla kun tahtoo tulla kovaa kakkaa luun syönnin päälle. No nyt kun on muutettu, niin puuro on loppu, nappulat on loppu, joten tytöt sai vain luut. Typy söi osan omastaan ja oli tyytyväinen ja Misu sitten kiskoi Typynkin luun lopun..

Maanataiaamuna Misu söi normaalisti, töistä tullessa oli hieman vaisu, kävi kakalla ja sitten ei ole käynytkään... Pakertaa, pakertaa ja mitään ei tule (tai vähän nestettä). Parafiiniöljy oli vielä laatikossa vanhassa kämpässä, käytiin hakemassa se ja annon noin desin parafiiniöljyä illalla. Käytiin rauhallinen kävelylenkki, jos massa lähtisi liikkeelle. Pakertaa ja mitään ei tule ulos. Joi kyllä, eikä oksenna. Nukkui yön ulkona. Jätin päiväksi pesuhuoneeseen ja aamusta soitin eläinlääkäriin.

Puolen päivän maissa mentiin sitten eläinlääkäriin ummetuksen takia.. Massa tuntuu sormilla, eli on ihan tuloillaan, mutta ei vaan tule ulos. Tehtiin suolihuuhtelu, jolla saatiin hieman massaa pois, mutta ei isointa palaa. Hoitsu oli hieman hämmästynyt, kun Misua ei tarvinnut nukuttaa suolihuuhtelua varten, vaan Misu makasi rauhallisesti paikallaan koko hoidon ajan... Annettiin yksi peräruiske eläinlääkärissä ja saatiin 2 ruisketta kotiin. Illaksi ja aamuksi. Toivotaan, että näillä keinoin saadaan massa ulos, muuten joudutaan menemään uudestaan suolihuuhteluun....

Paska homma.