Eilen oli tokotreenit. Menin ajoissa ja otin Typyn ekana. Aivan käsittämättönän hienoa seuraamista, tosi intensiivistä eikä piipitä yhtään. Otin rutiiniksi, että kun otan Typyn autosta, niin ekana tungen sen suuhun patukan, johon saa purkaa hieman itseään. Otettiin kävelystä ja juoksusta seisomaan pysähdyksiä ja sivulletuloa. Eri suunnista, matkan päästä, läheltä ja palkkasin vain, kun ei pompannut (meidän suurin ongelma). Misun treenien jälkeen kokeilin tunnaria levyllä.. hieman parempi, kuin ennen mutta virtaa on aivan liikaa... Pitää vain treenata, treenata ja treenata..

Misulla ottettiin seuraamista, pysähtymisiä, luoksetuloa, jonka nyt otin niin, että Arto piti kiinni ja otin pitkän matkan. Vauhti on kova (pelkäsin, että vauhti olisi hidastunut, kun ollaan otettu lyhyttä matkaa), jarrut ei toimi. Yritti pysähtyä istumaan eteen, meni hieman pitkäksi ja kopsahti aika lahjakkaasti mun polveen. Siinä sitten kehua ja palkata iloisena - ja seistä yhdellä jalalla.. Onneksi kipu meni noepasti ohi, eli oli vain tärsky. Noudossa kun viimeeksi puri ja oli hieman hidas, kokeilin, että heitin kapulan sinne 10m päähän (kisamatka). Vauhtia on kumpaankin suuntaan, eikä pure kapulaa, kun juoksee! Ja istui aivan kiinni eteen. Loistava suoritus! Tunnarista ei mitään hajua, olisi tuonut koko levyn.. Sitten vaan kokeili, mikä kapula on irrallinen ja toi sen. Eteenlähetys meni hyvin, otin pitkän matkan ja sekin toimi! Paikalla pysyminen on se suurin ongelma. Istumassa pysyy, jos matkaa on 2m, maassa suunnilleen sama, seisonnassa 1m. Ja jos liikun sivusuuntaan, niin heti nousee... Ai niin, sivulletulo sujuu aika hyvin, sitä ollaankin harjoiteltu kovasti. Ja hyvin käyttää takaosaansa käännöksissä ja täyskäännöksissä =)

Nova jatkaa hoidossaoloa. Siinä vasta virtanen tyttö. Mä kun luulin, että meidän tytöissä on virtaa.. Nova ei väsy leikkimiseen ja juoksemiseen koskaan, tai melkein koskaan. Siitä on niin kiva leikkiä Misulla ja välillä jopa Misun kanssa.. Ja Typyn kanssa.. Unohtaa vaan katsoa eteensä juostessaan ja on pari kertaa törmännyt Nikiin - saanut kyllä huomautuksen. Viikon aikana kävi putkimies kahdesti, sitä piti tyttöjen hieman puhkua - yllättävän vähän kuitenki, mutta toimittaja, joka kävi kylässä sai olla suht rauhassa, hieman huulien välistä kuului alkuun puh, mutta sitten sai jo rapsutella.