Eli ensimmäisenä pitää hehkuttaa Nova (M. Hevi-Helmi) & Minna saavuttivat Mäntässä ekassa avoimen kisassa JK2 koulutustunnuksen! Hienosti pistein 85/166 ja voittaen luokkansa.

Sunnuntaina treenattiin esineruutua ja Typyllä oli 2 esinettä takakulmissa, upposi hyvin, etsi löysi ja toi - helppo ja kiva nahkalärpäke Toka esine oli muovipussi teipattuna ja Typyn mielestä se ei ollut esine, joten lähestyttiin sitä pikkuhiljaa, kunnes olin kohdalla. Sitten vasta tajusi, ai että tuo.... Joka lähetyksellä kyllä upposi hienosti takalaitaan ja pysyi alueella etsien, joten sen suhteen ei moitetta =)

Misun alue oli lyhyempi, laitoin sinne 5 esinettä valmiiksi. Lähetin, upposi, löysi ja toi. Toistin tämän 3 kertaa, eli 3 esinettä nousi moitteettomasti. Vauhtia oli koko ajan hyvin ja nenä tarkka! Upee likka!! Nyt aletaan pidentämään ruutua ja vaikeuttamaan esineiden paikkaa, kun on selvästi tajunnun idean.

Otettiin vielä esteitä ja tottista, Typy meni hyvin An, mutta metrisellä jäi taas jumiin - saatiin kuitenkin hyvä ylitys aikamoisella hetsauksella. Alan epäilemään, että selkä ei taivu tarpeeksi. Pitää soittaa Erikalle ja harkitsen vakavasti selän kuvaamista. Tottiksessa on taas iloa, jes! Misukin sai mennä An, eka meinasi kertää, mutta kun kerrottiin, että ei kun tuosta yli, niin meni hyvin. Metristä en ottanut, haluan ensin hioa hyppytekniikkaa kuntoon..