Sunnuntain pentuetapaamiseen tuli vain Nova, Tara ja Emmi.. Kuvia albumissa

Maanantaina treenattiin ensin Taran ja Typyn kanssa tokoa Palokassa. Tein lyhyitä täsmätreenejä ja nehän onnistui hienosti! Uutena ollaan alettu treenaamaan ruutua ja nyt treenataan sitä kentällä... Kotona pitäisi aloitella treenaamaan tunnaria...
Misun pentukurssilla tehtiin taas jälki. 110 askelta. Vanheni vartin. VAuhita aivan kamalasti, mutta ei haahuile niin paljoa, kun on "sukkahousujälki". Pitää hankkia valjaat, jottei panta aiheuta epämielyttäviä tuntemuksia... Otettiin tokoa ja harjoittelin myös hieman näyttelyjuoksemista&seisomista. A kävi tsekkaamassa kaikkien hampaat.. Ruoan sai luoksetulosta.

Maanantain iltana jakelin Nikin hoitoon Satulle ja Petrille ja Misun vein treenien jälkeen Minnalle.. Typyn otin mukaan tiistaina vlk. Ti ja ke oli pitkät päivät Typyllä autossa ja torstaina lähdinkin töistä niin, että pääsin Pirkanmaalaisten treeneihin..To oli eka päivä, kun Typy jätti aamuruoan syömättä (valeraskaus painaa). Ei syönyt illalla, eikä pe aamuna.. Onneksi olen opettanut patukkapalkan, joka Typyn taistelutahdolla toimii paremmin kuin ruoka =)

Mika toimi personal treenerinä, eli veti mulle AVO luokan (ilman hyppyä).. Seuraaminen lähes täydellinen, jättävät loistavat, kaukkareihin vaati kaksoiskäskyt istumaan, joten otettiin sitä lopuksi takapalkalla. Luoksetuloon kokeilin sanallista (tähän asti 12 kisaa käsimerkillä, pisteitä tullut 0-10) ja hiphei, se pysähtyi niille sijoilleen! Toivottavasti toimii myös sunnuntainkisoissa! Noudossa vaati kaksoiskäskyn lähtemiseen, kun vierestä käveli koirakko.. Treenattiin sitten hieman pelkkää kapulan tuontia. Otettiin myös kontakti-istumista häiriöllä. Eli Mika käveli meitä ympäri ja palkkasin kontaktista..

Sain taas paljon hyviä treenivinkkejä. Typy oikeasti osaa ja jaksaa! Ja taas mulle vannotettiin rentoutta, täsmällisyyttä ja kokonaisuuksien hallintaa. Enemmän keskittymistä ja suunnittelua... Tuli esille asioita, joita en ole edes huomannut, eikä treeniporukkamme (koska näkevät meitä jatkuvasti) myöskään ole huomannut... Tuli tosi hyvä mieli treeneistä =) Voi kun Tampere olisi lähempänä Jyväskylää, niin pääsisi useammin Pirkanmaalaisten treeneihin... No pitää vaan tyttöjen kanssa ajella aina silloin tällöin etätreeneihin! (vai mitä tytöt)