Typy on tauolla agista. Osteopaatin käynnin jälkeen virta on kasvanut ja maanantaiset tokotreenit menivät lähinnä huutamiseksi ja pomppimiseksi. Pitää keksiä, millä tuota purkaisi. Tyyppi kun on tottunut treenaamaan monta kertaa viikossa lähes 7 vuoden ajan. Nyt kun selkä käännettiin suoraksi alkaa virta kasaantumaan niin, että meinaan purkautua turkistaan... Kai mä joudun alkamaan opettaa sille temppuja.

Misu siis käy Päivikin agitreeneissä liitämässä. Radalla oli slalomia, välistävetoa, takaakiertoa, pari putki-iloittelua, himoittava A ja kepit. Kepeille pitää kasvataa nopeutta. Mä oon hitain lenkki ja se aiheuttaa sivusiirtymää. Kun noepus kasvaa, liike suuntautuu enemmän eteen. A himoittaa Misua ihan sikana, ja A:n alla olevana putkeen ohjaaminen olikin melkoisen vaikeaa = ei oikeastaan onnistunut, ennekuin toinen ihminen blokkasi A:n. Misu myös hyppäsi A:n laelta alas [omg].

Slalomit meni lopulta hyvin, kun olin edellä ja muistin jalkaterät. Jännä, miten paljon Misu ohjautuu jalkaterien asennon mukaan.. Sama huomattiin myös välissä vedoissa ja takaakierroissa.

Oli ihan sikakivaa, vaikkakin vaikeeta =) Harjoiteltiin Misun kanssa erikseen aidan edessä istumista, sitä kun ei olla harjoiteltu ja paikalla pysyminen niin, että aita on nenän edessä on mielettömän vaikeeta....