Valmistauduttiin viikonlopun pk-leiriin tekemällä Misulle torstaina jälki. Pituus n.300m ja muoto outo.. Tarkotus oli tehdä laatikko, mutta siitä tuli enemmänkin kysymysmerkki. Jälki vanheni 3h ja kun tulin paikalle, jäljellä hiippaili marjastajia. No ei se mitään. Alku oli hieman sähläystä, mutta löysi n.15m janalta hienosti jäljen ja lähti oikeaan suuntaan. Jonkin verran seilausta, varmaan johtun marjastajista, mutta 3 ekaa keppiä löytyi. Tämän jälkeen lähti imuun ja mä en meinannut pysyä mukana, joten meni 4 ja 5 keppien yli. Ojan ylitys oli S ja senkin selvitti upeasti. Kuudes keppi onneksi löytyi ja siihen lopetettiin.

Leirillä:

Tehtiin kaikkiaan 4 jälkeä, joista 2 jälkeä lauantaina ja 2 keppijälkeä sunnuntaina. Pääasiassa harjoiteltiin sitä, kuinka paljon mun pitää ja kuinka paljon pystyn jarruttamaan, että silti jatkaa jäljestämistä. Ja että kepit nousee. Oikeasti en itse olisi mitenkään uskaltanut jarruttaa niin paljoa, kun kouluttaja käski. Mutta veto vain lisääntyi, mitä enemmän jarrutin. Misu näyttää palkkaantuvan jäljestämisestä, joten jos pääsee jalki-imuun, menee vain jälkeä pitkin ja kepit jää. Kun jarrutan kunnolla ajaa tarkemmin ja kepit nousee. Niistä vaan pitää kehittää vielä parempi palkka, koska nyt on koko ajan kiire jäljestämään. Mutta hyvällä mallilla on. Rohkeasti kulmaa ja pituutta ja merkit hittoon. Kun mä en tiedä, niin Misun jäljestäminen varmentuu, koska silloin sillä on vastuu =) Eka jälki oli oma, muut vieraita. Kepit tein suoraan maasta, eli olivat vähähajusia.. Sunnuntain jäljet olivat keppijälkiä, eli vajaa 20 keppiä n .15 askeleen välein.

Otettiin myös janatreeniä ja Misulle näytti toimivan se mielikuvatreeni. Tätä pitää jatkaa kotonakin.

Esineruutua otettiin lauantaina kahteen kertaan. Tää on hyvällä mallilla. Uppoaa kivasti sinne viiteenkymppiin ja kun saa hajun niin tuo. Silti, tätäkin pitää treenata.

Paljon ehdittiin ottamaan treeniä ja ryhmä oli kiva, juteltiin ja pohdittiin asioita yhdessä. Kiva nähdä erilailla opetettuja koiria ja kun tehtiin jälkiä ristiin, niin nähtiin, miten toiset tekee ja miten sitä itse tulee tehtyä aina saika samanlaisia jälkiä...