Taas lomaviikko vieraätänyt..
Viime maanantaina oli ensin Typyn agitreenit, otettiin ohjauksia. Typyä varmaan väsytti viikonlopun reissu, kun tuntui, että mikään ei oikeen suju.. Sitten oli Misun pentutreenit. Otettiin seuraamista, istumista, maahanmenoa, seisomista, luoksetuloa ja noutoa, eli peruspaketti =) Kontaktia on tosi kivasti!

Sitten tiistaina lähdettiin mökkeilemään ja viikkoon ei tehty mitään. Tai käytiin metsälenkillä, ajeltiin Jetillä (ja kaadettiin se 2 päällä, onneksi oli liivit), poimittiin puolukoita talven varalle, ihan vain lomailtiin...

Maanantaina tultiin taas mökiltä kotiin, kun oli Typyn agitreenit. Lisää ohjauksia. Nyt meni paremmin, virtyaa oli älyttömästi =) Ja Typyllä alkaa valeraskaus painamaan päälle, joten kiipeäisi ruoan perässä vaikka puuhun. Agin jälkeen vedin kerhon tokotreenejä ja sieltä kiireesti Misun pentutreeneihin.

Otettiin taas peruspakettia ja Arto kehtti lisäilemään käskysanoja, kun liikeradat sujuu hyvin. Olen ollut niin varovainen, etten turhaan tuhlaa sanoja... Ja pilaa niitä... No pitää alkaa rohkeasti liittämään sanoja, kun kerran osaa. Voi sittän jättää käsimerkkejä pikkuhiljaa pois... Uutena otettiin eteenmenoa, joka ei onnistunut ollenkaan. Misu unohti alustalle laitetin makupalan sekinnissa ja otti vain kontaktia... No jotain sekin =)