Käytiin Misun kanssa omatoimi treeneissä Paviljongilla.

Paikkamakuu: 12 asketa, 20s. Ajassa 14s kääntyi katsomaan ola yli, mitä muute tekivät. Asento oli koko ajan sfinksi, hyvä kontakti ja rauhallinen olemus, lukuunottamatta tuota yhtä kurkistusta. Pysyi loppuun asti paikalla. Palkkasin maahan ja vapautin.

Paikalla istuminen: 10 askelta, 10s. Hyvä rauhallinen istuminen.

Seuraamisessa käännöksiä, palkaten tiiviyttä. Treenasin myös lähtöjä, koska ne ovat niiiiin tärkeitä ja oleellisia.

Luoksepäästävyys: Jenni teki ensin pari lähestymistä, sitten koskettelua ja vikana hampaiden katsomisen. Pysyi hyvin paikallaan, piti kontaktia, saa kuitenkin katsoa, kuka tulee kohti.

Paikalla käännöksiä ja askelia. Vasemmalle tarvitsi välillä taputusapua ja oikealle meinaa välillä mennä liikaa, eli pitää kiinnittää huomiota mistä kohdin antaa palkan. Askeleita otin etuviistoon. Vasemmalle menee hyvin ja paikka pysyy, oikealle siirryttäessä meinaa jäädä eteen vinoon. Pitää miettiä omia askeleita.. Nyt otin siirtymää etuviistoon, juurikin tuon vinouden takia. Pitää muistaa kysyä ensi viikolla Salmelta.

Yleistä sivulla oloa ja siinä palkkausta, kun juttelin muiden kanssa.

On se hyvä, kun juttelee toisten kanssa treeneistä jne. Vaikka koira ei ole edes mukana, sen toimintaa voi pohtia. Ensin juttelin Jennin kanssa kentällä ja sitten Minnan kanssa puhelimessa - niin ja viime viikolla Lauran kanssa. Eli ongelmahan on Typy ja Typyn motivaation puute. Tai kun oikein tarkasti miettii, niin se tekee tosi hyvin ja tosi innokkaasti kotipihalla, mutta kentällä karkaa nykyään haistelemaan tai ihan minne vain... Laura kysyi, ettei olisi sijaistoimintaa, kun sanoin sitä motivaationpuutteeksi. Toisaalta, kun Jennin kanssa puhuin, niin mä teen samaa, kuin Jenni Pepelle, että vaatii ns. liikaa, eikä meinaa olla mihinkään tyytyävinen. Kukapa sitä tekisi, jos koko ajan vaan moititaan... Eli ehkä hieman kumpaakin.

Minnan kanssa pohdittiin tota kotipiha vs. kenttä-juttua. Pitää jotenkin saada Typy rentoutumaan ennen treeniä. Autossa se kun kerää kierroksia ja kun sen ottaa autosta, niin sehän on kuin raketti.. Piippaa, vinkuu, sählää, roikkuu hihnassa.. Purkaa itseään. Ja mua ärsyttää se piippaus, joten komennan ja käsken - ja tuskin palkkaan. Viitsisitkö itse tehdä mitään? Kuitenkin agissa kuuntelee ja tekee. Siellä käydään ainan ennen omaa vuoroa kävelemässä, vähän lämmittelemässä lihaksia. Sama lämmittely oikeasti pitäisi tehdä myös tokossa.... Pitää kokeilla.