Käytiin lauantaina näytelmissä Misun ja Typyn kanssa. Misu esiintyi nätisti ja sai Hn, Minna esitti Typyn ja tuomari tykkäsi kovasti, jalan takia laski palkintosijan EHksi. Tuomarin Matti Luoso, joten olemme tyytyväisiä =) Pesin tytöt perjantaina ja se oli hämmästyttävän helppoa. Kumpikin seisoivat paikallaan ja kahden koiran pesemiseen meni vartti. Föönaaminen oli vähän hitaamapaa ja ei tolla ihmisföönillä koiraa kuovivaksi saa, mutta föönaaminenkin oli hämmästyttävän helppoa. Ekan kerran kun föönin laitoin käyntiin, Misu paineli pihalle. Sitten tein niin, että viikon ajan, aina ruoka-aikaan fööni oli päällä. Ensin kauempana, ihan vain surisi ja siitä nopeasti lähelle, ruoka-ajan föönaten. Nyt kun otin namikupin ja pistin föönin päälle, niin Misu kipitti heti paikalle.

Sunnuntaina kurvattiin Nokialle Sennenmestaruustokoon. Misu osallistui mölliluokkaan. Paikkamakuu oli vain minutti ja Misu pysyi hienosti paikallaan, vaikka Luka-veli lähti täysiä vierestä. Hihnassa seuraamisessa mä sähläsin, kun en muistanut kummalta puolelta Misu mut kiertää ja se katosikin väärälle puolelle. Ilman hihnaa hieman jäi yhteen kohtaan haistelemaan, maahanmenossa ja seisomaan jäännissä tartti apuja, luoksetulossa jäi hieman kauas, hyppyä mä unohdin harjoitella. Tuomari arvosteli tosi löysästi ja me saatiin 157,5p - musta aivan liikaa. Mutta kivasti nähtiin, mitä tarttee harjoitella. Oli myös kiva kattoa muitten suorituksia.

Kun muut lähtivät, niin käytin hyväkseni Nokian esteitä ja treenasin Typyn kanssa hyppyä ja Ata, sekä otin seuraamista, eteenlähetystä, paikkamakuuta. Meni tosi hyvin =)