Käytiin Pieksämäellä Typyn kanssa starttaamassa viralliset agilitykisat. Tavoitteena meillä oli tulos. Saatiin kaksi tulosta, kumpikin rata yliajalla ja 20 virhepisteellä, mutta tulos kuitenkin.

Eka rata. Renkaalta kaksi kieltoa. Onneksi katsottiin Seijan kanssa (joka oli mukana koutsina, kiitos seurasta) edeltäviä startteja ja kun toinen kielto tuli, niin mieleen tuli Seijan sanat "Ottaisi vaan rauhallisesti ja selvästi ohjaten, ettei tule kolmatta kieltoa ja hylkyä". Eli rauhotuin ja näytin selvästi renkaan. Pujottelulta tuli kielto (toka keppi) ja pujottelun sipsutteli. Muuten meni kivasti koko radan läpi. Yliaikaa 15,29. Videolta katsottuna noin 12s renkaalla, 8s pujottelulla. Eli hyvin mennessä pitäisi ehtiä ihanneaikaan.

Toka rata. Toka rima tippui, kävelin tokalle aidalle ja siitä otin Typyn mukaan, olisinkohan kiirehtinyt hieman ja siitä tuo riman pudotus.. Taas pujottelulta kielto, nyt ajoin Typyn ohi omalla linjallani. Yhden aidan ohi ohjasin, eli taisin mennä itse liian pitkälle ja ohjasin ohi... Ja sitten vielä yksi riman pudotus. Yliaikaa 7,85. Tässäkin 7s pujottelulla ja muutamia sekunteja kiellosta.

Kaikkiaan todella tyytyväinen =)