Sunnuntaina oli taas Typyn agility. Harjoiteltiin takaakiertoja ja takaaleikkauksia. Rata lähti keskeltä ja oli koirilla hieman ihmettelemistä, mihin suuntaan lähtisi. Ensin hyppysähäkkä, jossa välistäveto ja takaakierto. Siitä putkeen, joka oli A:n alla, taas takaakierto, jonka jälkeen takaaleikkaus ja parin pyörähdyksen jälkeen uudelleen putkeen, hyppy, pujottelu, pari hyppyä, A ja loppuun pari hyppyä. Pari kertaa piti hioa, kun ohajus oli mihin sattuu ja Typyhän menee sen mukaan. Sain pari loistavaa takaakiertoa hienolla pyörähdyksellä ja takaaleikkauskin meni joka kerta nappiin =) Kunhan muistaa hihkua ne esteet ajoissa ja pitää tuulimyllykädet kurissa.

Lopussa otettiin omatoimisesti keinua - Typy ei meinaa muistaa himmata, mutta ei sitä kyllä keinun kääntyminen haittaa.. Sekä pujottelua hihnassa. Nyt se alkaa pikkuhiljaa toimimaan =)

Viikonloppuna kävi Leia&Nadia ihmisineen kylässä. Nova tuli lauantaina hoitoon ja alkuun piti isotella Leialle, mutta sunnuntaina ja vähän tapaili leikkiä.. Enemmän kyllä myyrät kiinnostaa, niitä kun löytyy pellolta jäätyneinä.

Typy leikitti Leiaa, niillä synkkasi tosi hyvin. Misu taasen kiukutteli kuin pahanainen kakara. "En leiki sun kanssa - Tää on MUN keppi - Mee pois, sä oot ihan tyhmä" Ja väliin unohti kiukuttelun ja hieman leikki, kunnes taas muisti kiukutella... Hauska kaveri =)