Lähdettiin hyvissä ajoin liikenteeseen. Minä tallasin Novan jäljen, Minna Misun. Vanhenemista odotellessa käytiin noin tunnin lenkillä. Misun jälki ajettiin ekana. Hieman outoa, kun ei yhtään tiedä missä jälki menee.. Janan otti tosi hyvin, heti oikeaan suuntaan ja parin askeleen päässä olikin palkka. Jäljesti tosi hyvin märkää risuista maastoa. Meni kepin yli, minä en huomannut, Minna huomasi. Oli pikkasen reagoinut siihen, mutta kun en huomannut, niin keppi jäi. Tultiin märkään kohtaa, jossa jälki kääntyi. Mentiin yli ja autoin aika paljon, jotta jälki löytyi. Pienen matkan päästä löytyi keppi, otti sen suuhun, palkkasin ja päätettiin lopettaa jälki siihen. Teki niin hyvää työskentelyä vaikeassa maastossa =) Ja ilmaisi kepin.

Sitten ajettiin Novan jälki ja lopussa otettiin Typyllä pieni hakutreeni, eli kaksi ukkoa. Ukot syvällä n.70m. Löysi hyvin ja näytti hyvin. Vähän niinkuin palauttavana treeninä kisojen jälkeen.

Metsästä sitten Katjalle katsomaan bernin trimmausta näyttelyä varten. Katja näytti kolmella nartulla erilaisia "ongelmakohtia" ja niiden siistimiset. Oli tosi opettavaista ja mielenkiintoista. Kiitos!