Huomenna koittaa se päivä, kun pennut lähtevät uusiin koteihin. Voi sitä surun päivää Tepalle.. Tepa on ollut maan mainioin leikkitäti. Tepa on opettanut pennuille vetoleikkejä (Tepan lamppari, koska Tepa voittaa aina!), kellimisleikkejä, hammastelua, tassuttelua vaikka mitä.

Pennut ovat rohkeita, reippaita ja iloisia pentuja. Hyvillä mielin voi lähtettää ne maailmalle. Pennut ovat tavanneet erilaisia ihmisiä, kettuterrierin, beaglen, holskun, paljon lapsia, käyneet klinikalla, ulkoilleet hihnassa (kerran), autoilleet, hengailleet sylissä, syöneet hirveä, nautaa, sikaa, kanaa, luita, rustoja, kasviksia, puuroa, nappuloita. Kävelleet erilaisilla alustoilla, ovat olleet pöydällä, pihalla, kiipeilleet, hyppineet, juosseet. Eli ovat saaneet tehdä kaikkea, mitä pikkupennun pitääkin saada tehdä.

Eläinlääkärin tarkastuksessa pennut tutkittiin terveiksi. Yhdellä on tällä hetkellä yläpurenta, kahdella pieni napatyrä. Kaikilla takakannukset ja yhdellä tuplana.

Misu ei kauheasti pennuista ole innostunut, mutta ovatpahan pennut oppineet, mitä tarkoittaa, kun toinen murisee. Misun kanssa käytiin extrakoirana osteopaatilla vikko sitten katsastamassa, onko borrelioosille mitään tehtävissä - ja saatiin akuuttiaika kahden viikon päähän, jolloin yritetään saada pahaa pois kropasta. Misulla on jäykkyyttä ja sisäistä kipua. Sairauden näkee silmistä ja aavistuksellisena jäykkyytenä, vaikkei vieras välttämättä sitä huomaakaan. Tämän takia Misu varmaan nihkeä pennuillekin on. 

Tepan treenit on jääneet hieman heikolle hapelle pentutohotuksen takia ja sehän Tepaa kiukuttaa. Kunhan pennut lähtevät, niin pitää listätä Tepan treenimäärää. Jospa pikkupirusta kuoriutuisi jossain vaiheessa tottelevainen koiruus. Enkeliä siitä tuskin tulee =)