Jotenkin vaan on jäänyt kirjoittelematta, joten tässä hieman koontia tapahtumista.

Käytiin Misun kanssa korkkaamassa tokossa voittaja-luokka ja sen jälkeen steriloin Misun. Loppukesällä treenattiin pk-esteitä ja kerran sattui käymään niin, että A:lta alastullessa Misu vinkaisi, haki kapulan kiipesi ylös ja jäi sinne. Autoi alas. Tämän jälkeen on muutaman kerran vinkaissut autosta hypätessä. Käytiin Piirallakin ja löytyi vain jumissa oleva SI-nivel. Mutta tämä taitaa tarkoittaa sitä, että Misun kanssa ei ole enään asiaa pk kisoihin =( Katosotaan vielä talven yli, miltä keväällä näyttää. Onneksi sentään peltojäkikisoissa ei ole tottista. No kulmissa on vielä ongelmaa, aloitin taas Kulmat kuntoon - treenin. Syksyllä en kisoihin mene, vaikka mieli tekisi. Jospa saataisiin noi kulmat ensin kuntoon. Toko sen sijaan tuntuu kivalta, katsellaan sinne koepaikkaa =)

Tepa on kuntouttanut jalkaansa ja treenaillut vähän sitä sun tätä. Aloitettiin syyskuun alussa uinti Koirasportissa, ollaan käyty kaksi kertaa viikossa uimassa. Piiralla ollaan käyty jo kaksi kertaa, kolmas on tulossa. Piiran käynnin jälkeen saatiin kroppaa auki sen verran, että liike parani ja toivon suuresti, että uinti on lisännyt lihasta etujalkaan. Ainakin liikerata alkaa olemaan ravissa normaali.

Elli kävi virallisissa kuvissa viikko sitten. Kuvat näyttivät hyvältä, odotellaan tuloksia Kennelliitosta. Silmät ja polvet on vielä tarkoitus tutkia tässä syksyn aikana, kuten myös Leian silmät uudelleen. Josko sitä alkaisi haaveilemaan Leialle pentuja kevään juoksuista. Niin ja Elli kävi Heinolan näyttelyssä sai EH:n ja sijoittui hienosti kilpailuluokan ykköseksi kolmen nartun joukosta. Kyllä sen on nätti tyttö =)