Oltiin viikonloppu rotuyhdistyksen järjestämällä pk-leirillä Pyhtäällä. Järjestäjänä oli Kymenlaakson Sennen, kiitos Soili & Tuija hyvistä järjestelyistä. Paikkakin oli ihana Mäntyniemi, ikinä ei olla niin upeassa paikassa oltu . Sapuska oli hyvää ja kaikki toimi!

Itse jäljestä. Perjantai-iltana tutustuttiin omaan ryhmään, joka oli aika iso. 9 koirakkoa jäljellä. Onneksi mukana oli pari pentua, joille tehtiin pentujälkeä. Lauantaina tehtiin ensin Misulle noin 50m suora jälki, joka loppui keppiin. Maastonvaihto varvikosta risukkoon aiheutti hieman tarkistelua ja nenän nousua, mutta muuten ajoi hyvin. Itse olin polkenut vierelle toisen koiran jäljen, jonka kyllä merkkasi, mutta pysyi omalla jäljellä.  Iltapäivän jälki oli sitten vaativampi Ja kävi vielä niin, että ensin jäljestettiin väärää jälkeä vajaa 100m (eli tää jälki lopetettiin, kun meinasi törmätä toiseen jälkeen). Kehut ja takasin tielle. Oikea jälki oli noin 400m pitkä, 6 keppiä, 4 kulmaa. Jäljesti hyvin, mutta toiseksi viimeisellä kepillä meinasi väsähtää ja usko loppua. Annoi huilata hetken, tsemppaisin ja jaksoi ajaa jäljen loppuun. Tähän sainkin kouluttajalta hyviä neuvoja, miten jaksottaa ja auttaa koiraa jäljellä jaksamaan henkisesti koko ajon =)

Sunnuntaina tehtiin lyhyempi, olisko ollut noin 150m helppo palauttava jälki. Kolme keppiä, kaksi kulmaa ja maastonvaihtelua. Ajoi hyvin, mutta lopussa liine sotkeutu takajalkaan, en selvittänyt sitä, joten en voinut jarruttaa ja meni vikan kepin yli tielle. Palkkasin sinne.

Kouluttaja oli tosi hyvä, meillä oli paljon vuorovaikutusta =)Kiva oli myös katsoa Lotan ja Dollyn jäljestystä, heillä kun on seuraavana vuorossa JK2. Ja tietenkin ottaa oppia muista ;-)