Huonosti tullut päivitettyä blogia.... Kaverit moittii, joten tässä vähän päivitystä kisoista.

Ollan käyty Misun kanssa muutamissa agikisoissa ja pari viikkoa sitten saatiin hienosti toinen nousunolla ykkösistä ja sijoituttiin upeasti 3/30! Ja vika nollakin oli tosi lähellä hyppäriltä....

Ensinnäkin mä sekoilin aikojen kanssa ja olin tosi myöhässä kisapaikalla. Ehdin nähdä kaksi medi koiraa ja sitten olikin jo maksien vuoro tutustua rataan. Koska muutamissa edellisissä kisoissa on tullut meidän perusvirheet, yritin keskittyä niihin, eli: 1) lähetä putkeen 2) lähetä kepeille 3) varmista kontaktit. Radalla oli yksi kohta, jossa mietin, että noinkohan Misu menee A:lle, mutta Aino vakuutti, että kun vain et ajattele A:ta, vaan keppejä, niin sen menee kepeille, varsinkin kun linja on A:lle vino ja kepeille suorempi. Tulin radalla tohon kohtaan ja ainoa, mitä muistin oli, että A ei ole tossa... Tuli hetken "lyö vain tyhjää" ajatus, kunnes muistin kepit, olin hieman myöhässä ohjauksessa, mutta sinne mentiin ja kun rataprofiilikin vietti sinne, niin ei ongelmia. Radan loppusuora olisi vuonut olla paremmin ohjattu, mutta menihän se noinkin.

Toinen rata oli hyppäri ja siinä oli yksi kohta, jota mietin, että tuleekohan Misulle kiire jos teen noin. Tein niin ja Misulle tuli kiire ja yksi rima tuli alas. Se ainoa harmillinen rima.... No, pitää vastaisuudessa uskoa omaa intuitiota.

JATin kisoja edelliset kisat oli Varkaussa, jossa Misu karkaili näpeistä. Uskalsin hylkyradan päätteeksi ohjata takaaleikkauksen B-radan loppusuoralla, joten olen tyytyväinen siihen. Nyt tiedän, että Misu osaa aikalailla juttuja, kunhan mä luotan siihen. Itsevarmuus on tuonut paljon lisää etenemiseen ja suoritukseen. Niin Misun kuin minunkin itsevarmuus =)

Oli muuten todella upea tunne, kun tuolla JATin kisoissa tulin nollaradalta maaliin ja kuulin, kun yleisöstä huudettiin että "Hyvä Misu ja Heli" Hieno tunne, kiitos kaverit =) Ja tuomari palkinotja jakaessa sanoi "Vai että ei berni muka kulje! Onnea ja harmillinen rima B-radalta.."

Nyt Misulla on juoksut, joten tulee pieni kisatauko... Kohta päästään kentällekin treenaamaan, kun lumet sulaa vauhdilla.

A-rata, nollarata:www.youtube.com/watch

B-rata: www.youtube.com/watch