Jälleen tokoiltiin ohjauksen kera.

Aloitettiin paikkamakuulla. 27 askelta (=n.20m), aikaa 2m15s. Hieman katseli ympärilleen, Salme käveli häiriönä puolelta toiselle ja mun rinnalle. Mutta pysyi, eikä nykinyt. Lopussa kokeiltiin n.10m piilopaikallamakuuta 1min. Sekin meni hyvin, oli kyllä ollut hieman rauhattomampi, mutta pysyi. Kotiläksynä: kerran viikossa piilopaikallamakuuta 30s..1m. Muuten jatketaan paikallamakuuta samalla kaavalla, kuin tähän mennessä.

Seuraaminen: Kun kiinnitän huomiota liikkeellelähtöön ja täysikäännöksiin, seuraaminen on upeeta! Paikka pysyy hyvin, kun on kontakti. Seuraamisessa oli vielä paljon ohimeneviä autoja, vilkaisi pikaisesti niitä, mutta kontakti pysyi koko ajan =)

Liikkeestä maahan: ei mitään korjattavaa.

Liikkeestä seisomaan: Ei pysähtynyt? Ollenkaan? Tätä purettiin ja mietitiin. Kun muutin kävelytahtia, pysähtyi hyvin ja pysyi myös avon takaakierron. Kotiläksyksi toistoa, toistoa, toistoa. Alkuun hidas tempo, siitä pikkuhiljaa nopeuttaen normaaliin.

Hyppy: Nyt este imee hyvin, mutta kääntyi esteen rinnalle, joten paluuhyppy on hankala. Harjoiteltava paluuhyppyä ja kohtaa...

Luoksetulo: Katottiin, miten aletaan treenaamaan AVOn pysähdystä ja miten siihen yhdistetään se takapalkka (Kake), jota ollaan treenattu jo koko kesä. Kotiläksynä 5m matkalla 2,5m pysähdys ja vapautus taakse palkalle =) Muistettava ottaa myös suoria luoksetuloja.

Kaukkarit: =) Toimi loistavasti! Otettiin ensin pelkästään yksi nousu, oli upee. Sitten M-I-M, sekin oli hyvä! Kotiläksyksi kerran viikossa M-I-M-I-M, kerran viikossa M-I-M, muuten joka päivä M-I. Lisätään valmistelu: takaa palkka tms ;)

Nouto: Nyt ollaan koko kesä harjoiteltu pelkkää tennispötkylän pitoa, joten nyt, kun pureminen on saatu kuriin, kokeiltiin liikettä kokonaisena. Ei pure, vauhti on hyvä, mutta jää hieman liian kauas. Kötiläksynä 2-3 kertaa viikossa kokonainen nouto, pitkällä heitolla ja palkka tuubista. Joka päivä taas pelkkää tennispötkylän pitoa.

Kaukkareiden S-M-S: Tätä käsiliikettä pitää treenata, joka päivä. On muuten vaikee mun tajuta, mutta palasteltiin tääkin: pään asento, käden liike, käden asento, tassut, kroppa.... Ehkä tää tästä..

Ruutu: Otettiin ruutua =) Kotiläksyksi joka päiv 1 ruutuun lähetys.

Tunnaria ei vielä otettu, kun harjoitellaan vielä tota kapulan pitoa.

Olikohan muuta? Pitää miettiä ja täydennän, jos muistan, että jotain unohtui. Mutta oli tosi hyvät treenit. Misun treenauskestävyys on pidentynyt, sen keskittymiskyky on parantynyt, meillä on kivaa, meidän palkat hämmästyttää Salmea =) Tänään oli kirveellä pilkottua kalkkunankaulaa =) Mutta on motivaatio kohdillaan, kun palkka on sairaan hyvä. Eikä tartte ruokkia erikseen =)